Варненският свободен университет Черноризец Храбър кани учениците от гимназиалния етап на

...
Варненският свободен университет Черноризец Храбър кани учениците от гимназиалния етап на
Коментари Харесай

ВСУ Черноризец Храбър кани гимназисти на курс по лични финанси

Варненският свободен университет " Черноризец Храбър "  кани учениците от гимназиалния стадий на курс по персонални финанси, който ще води преподавателя и един от водещите български финансисти - проф. доктор Даниела Бобева.

Обучението е гратис и е с дълготрайност 30 часа. То ще се организира онлайн, като началото му съответствува с междусрочната почивка - 1, 2, 3, 8, 9 и 10 февруари 2022 година от 8,45 до 12,50 ч. В него учениците ще имат опция да вземат участие, да задават въпросите си и да поддържат връзка, както с преподавателя, по този начин и със студентите от ВСУ " Черноризец Храбър ".

Курсът се организира по самодейност на Факултет " Международна стопанска система и администрация " и има за цел да запознае участниците с главните правила на ръководство на персоналните финанси, рисковете и изгодите от потреблението на финансови услуги и построяването на умения за финансово ръководство. Целта е да се придобият познания за взимане на рационални финансови решения, като се реализира оптимален финансов резултат и дейно ръководство на рисковете.

Проф. доктор Даниела Бобева е учител във ВСУ " Черноризец Храбър " и интернационален финансов специалист с над 20-годишен опит. Тя е заместител министър-председател на България в интервала 2013 – 2014 година и министър на търговията (1997 г.). В продължение на 11 години е шеф на Европейската и интернационална дирекция в Българска народна банка. Управлява планове за въвеждане на европейските правила и положителни практики в банковата система на Египет, Черна гора, Сърбия, Албания, Македония. Бивш ръководител на организацията за задгранични вложения (1995-1996).

Гимназистите могат да се записват за присъединяване до 30 януари 2022 година на 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР